Skip to content
ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΑΣ

ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ - ΤΙΜΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

κοστος κοιλιοπλαστικης

Το κόστος κοιλιοπλαστικής διαφοροποιείται ανάλογα με:

  • το είδος της διαδικασίας,
  • τη διαφορετικότητα της επέμβασης,
  • το κόστος των υλικών (αν χρειάζονται),
  • το είδος της εφαρμοζόμενης αναισθησίας (αν χρειάζεται),
  • το κόστος του χειρουργείου,
  • το κόστος του απαιτούμενου προσωπικού,
  • το κόστος της κλινικής.

Υπάρχουν διαδικασίες της πλαστικής  χειρουργικής που πραγματοποιούνται εντός ιατρείου [π.χ. διαδικασίες που απαιτούν εφαρμογή laser και άλλες στις οποίες χρησιμοποιούνται ενέσιμα υλικά (πχ botox, υαλουρονικό, κολλαγόνο, πολυγαλακτικό οξύ)], και άλλες σε ιδιωτική κλινική (πχ ρινοπλαστική, αυξητική μαστών ).. Διαδικασίες που  πραγματοποιούνται με τοπική και άλλες με γενική νάρκωση.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Ειδικότερα για τη κοιλιοπλαστική, το τελικό κόστος και η τιμή θα καθορίσουν το μέγεθος του προβλήματος,  το κόστος της κλινικής,  (κάθε κλινική έχει διαφορετικό κοστολόγιο – τιμολόγιο, αναλόγως το όνομά της, το δωμάτιο που θα διαλέξετε, το marketing plan που ακολουθεί, την πολυτέλεια που προσφέρει, κ.α.), το είδος της κοιλιοπλαστικής (συνδυασμός με λιποαναρρόφηση, laser λιπόλυση, mini ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ), το είδος της αναισθησίας (νάρκωσης), κ.α. Και φυσικά κάθε πλαστικός χειρουργός εκτιμά τις ιατρικές υπηρεσίες που προσφέρει, με τα ιδιαίτερα, προσωπικά του κριτήρια. Να είστε σίγουροι/ες ότι όλοι οι πλαστικοί χειρουργοί γνωρίζουν τις τιμές που υπάρχουν στην αγορά και το 80% αυτών καθορίζει τις τιμές του έτσι ώστε να μην αποκλίνουν πολύ από τις μέσες τιμές της αγοράς.

κοστοσ κοιλιοπλαστικησ

Όσο και εάν ψάξετε θα δείτε ότι ο ένας από τον άλλον ιατρό έχουν 10% έως 15% απόκλιση στο κόστος της αμοιβής τους κι αυτό που διαφέρει αρκετά είναι το κόστος της κλινικής. Φυσικά και υπάρχουν περιπτώσεις όπου η τελική τιμή ξεφεύγει πολύ, αλλά αυτές είναι πολύ λίγες και πρέπει να δώσετε προσοχή μήπως υποκρύπτουν κάτι.

Υπερβολικά χαμηλές τιμές μπορεί να κρύβουν παγίδες και στην ουσία να τις πληρώσετε πολύ πιο ακριβά από όσο φαντάζεστε. Αντίστοιχα, υπερβολικά υψηλές χρεώσεις μπορεί επίσης να κρύβουν παγίδες ή στην πράξη ένα μέρος των χρημάτων που πληρώνετε να είναι για την διαφημιστική προβολή του ιατρού.

Πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι συνήθως η τιμή που δίνει ένας πλαστικός χειρουργός για μία συγκεκριμένη επέμβαση πλαστικής χειρουργικής αφορά όχι μόνο στην δικιά του αμοιβή, αλλά σε ένα σύνολο χρεώσεων, που συνήθως αποτελούν και την ολοκλήρωση όλων των βασικών οικονομικών υποχρεώσεων του ατόμου έως ότου ολοκληρωθεί το βασικό κομμάτι της επέμβασης.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσει το ενδιαφερόμενο για την επέμβαση άτομο, έτσι ώστε να διευκρινίσει πριν από την επέμβαση ότι η τιμή, το κόστος που του αναφέρει ο πλαστικός χειρουργός του, περιλαμβάνει όλα τα αναγκαία για την επέμβαση και όχι ότι υπάρχουν κρυφές χρεώσεις, οι οποίες στο τέλος της επέμβασης θα του αυξήσουν το τελικό κόστος. Επίσης, προσπαθήστε να διευκρινίσετε με το γιατρό σας από πριν, ποιος θα πληρώσει το επιπλέον κόστος σε περίπτωση επιπλοκής, που είναι ένα τυχαίο γεγονός, χωρίς να ευθύνεται κάποιος συγκεκριμένα.

Με τον πλαστικό χειρουργό κ. Αθανάσιο Χριστόπουλο μπορείτε, όταν αποφασίσετε να προβείτε σε μια κοιλιοπλαστική, να συζητήσετε διάφορες εναλλακτικές προτάσεις. Αυτές θα ταιριάζουν στη δικιά σας περίπτωση και στις δικιές προσωπικές ανάγκες, τόσο όσον αφορά το είδος της κοιλιοπλαστικής, όσο και την επιλογή του χώρου που αυτή θα πραγματοποιηθεί, αφού ο κ. Χριστόπουλος συνεργάζεται με διάφορες κλινικές, αναγνωρισμένης πάντα ασφάλειας.

Ο κ. Χριστόπουλος έχει επιλέξει τη συνεργασία του με τις συγκεκριμένες κλινικές με γνώμονα την ασφάλεια, την επάρκειά τους, την ικανότητα του προσωπικού τους, την εξυπηρέτηση που προσφέρουν, αλλά και τη διαφοροποίησή τους στον τομέα της επιλογής κατηγορίας δωματίων, αλλά και τη γεωγραφική διασπορά τους, έτσι ώστε να διευκολύνεται το κάθε ενδιαφερόμενο άτομο σε σχέση με τον τόπο κατοικίας του.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει πλέον ευελιξία στους τρόπους πληρωμής.

Οι οικονομικές επιλογές που έχει η/ο ενδιαφερόμενη-ος είναι οι εξής:
•   Με μετρητά.
•   Με πιστωτική κάρτα
•   Με Ιδιωτική Ιατρική Ασφάλεια, εάν το συμβόλαιό σας καλύπτει την επέμβαση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της υγείας, της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και της ομορφιάς!

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;