λιποκοιλιοπλαστικη επεμβαση

Η κοιλιοπλαστική αποτελεί μια επέμβαση της πλαστικής χειρουργικής που στοχεύει στην αποκατάσταση του μυικού τοιχώματοςκαι του δέρματος στην περιοχή της κοιλιάς. Συχνά προβλήματα, που ζητούμενα διορθώσουμε με μια πλαστική κοιλιάς είναι η χαλαρότητα του δέρματος, η χαλαρότητα των μυικών κοιλιακών τοιχωμάτων, η συσσώρευση λίπους τοπικά στην κοιλιά. Τα συχνότερα αίτια που οδηγούν σε τέτοιες καταστάσεις είναι η εγκυμοσύνη και η μεγάλη απώλεια βάρους.Η κοιλιοπλαστική έχει θεαματικά αποτελέσματα για το άτομο, που αποφασίζει να αλλάξει την όψη της κοιλιάς του,ειδικά με τις σύγχρονες μεθόδους που εφαρμόζουν πλαστικοί χειρουργοί.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τη συνέντευξη του πλαστικού χειρουργού Αθανάσιου Χριστόπουλου στην εκπομπή “Υγεία και Ανάπλαση” που δίνει εκτενή πληροφόρηση για την κοιλιοπλαστική.

 

Δείτε  την στο Link: https://www.youtube.com/watch?v=-HxoHM2KmxQ

Ακολουθούν οι ερωτήσεις που ετέθησαν στην συνέντευξη της εκπομπής.

 1. Ποια άτομα θα βοηθηθούν από μια κοιλιοπλαστική;
 2. Πως γίνεται η κοιλιοπλαστική; (υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες που πρέπει αν ακολουθήσει το άτομο πριν την επέμβαση; πώς γίνεται η επέμβαση, αναισθησία, διάρκεια της επέμβασης, διάρκεια παραμονής στην κλινική).
 3. Ποια είδη (μέθοδοι) κοιλιοπλαστικής υπάρχουν και σε ποια περίπτωση επιλέγουμε το καθένα;
 4. Πονάει η κοιλιοπλαστική;
 5. Μπορούμε αντί για κοιλιοπλαστική να κάνουμε λιποαναρρόφηση;
 6. Μπορεί μια κοιλιοπλαστική να συνδυαστεί και με άλλες διαδικασίες της πλαστικής;
 7. Τι γίνεται με τις ραγάδες; Μπορούμε να τις αφαιρέσουμε;
 8. Που γίνονται οι τομές; Αφήνει σημάδια η επέμβαση; (πως κρύβουμε τις τομές: μπικίνι-εσώρουχο, τατουάζ)
 9. Τι πρέπει να προσέχουμε μετά από μια κοιλιοπλαστική;
 10. Πότε μπορούμε να επιστρέψουμε στη δουλειά μας, στο γυμναστήριο, στην παραλία;
 11. Κοιλιοπλαστική και εγκυμοσύνη. α/ Μπορούμε να κάνουμε καισαρική και ταυτόχρονα να κάνουμε κοιλιοπλαστική; β/Τι θα γίνει αν μετά από την επέμβαση ακολουθήσει μια νέα εγκυμοσύνη;
 12. Κάνουν κοιλιοπλαστική οι άντρες;
 13. Πόσο κοστίζει μια κοιλιοπλαστική;
 14. Ακούμε διάφορα ποσά για μια κοιλιοπλαστική. Γιατί συμβαίνει αυτό; Τι πρέπει να περιλαμβάνεται στην τιμή που θα μας πει ο πλαστικός χειρουργός (κρυφές χρεώσεις);

Recommended Posts