μας ρωτησατε σας απαντησαμεΟ πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος απαντά στις  συχνότερες και στις σημαντικότερες απορίες που του στείλατε στο κοιλιοπλαστικη.gr σχετικά με τη κοιλιοπλαστικη.

Όλες οι ερωτήσεις έχουν απαντηθεί πρώτα προσωπικά κι έχουν επιλεγεί να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα γιατί αποτελούν τις πιο συχνές ή σημαντικές ερωτήσεις των επισκεπτών, τηρώντας πάντα την εχεμύθεια και το ιατρικό απόρρητο.

Σημ. Οι ερωτήσεις γράφονται έτσι όπως έχουν σταλεί από τους ερωτώμενους.

Συχνές ερωτήσεις

1 . Μπορεί να γίνει ταυτόχρονα κατά την ώρα του τοκετού πλαστική κοιλιάς ώστε να αποφευχθεί η χαλάρωση;
2 . Η κοιλιοπλαστικη μπορει να γινει ταυτοχρονα με αλλες επεμβασεις στην περιοχη της κοιλιας;
3 . Βελτιωνονται η διορθωνονται οι ραβδωσεις (ραγαδες) με την κοιλιοπλαστικη;

4 . Μετα απο ποσο χρονο μετα την κοιλιοπλαστικη μπορω να γυμναστω;

5 . Εαν κανω γυμναστικη, κοιλιακους και αερομπικ μπορει να βελτιωθει η χαλαρωση που εχω και να αποφυγω την κοιλιοπλαστικη;


6 . Ποσο χρονο μετα απο εγκυμοσυνη μπορω να κανω κοιλιοπλαστικη;

7 . Ποια εποχη του χρονου (η ποιοι μηνες στο ετος) ειναι καταλληλη για την επεμβαση της πλαστικης κοιλιας;

8 . Nomizo oti exo anagki apo koilioplastiki. Zw sto exoteriko, alla endiaferomai na tin kano stin Ellada. An erthw gia diakopes, poses meres xreiazetai na meino, an kanw tin koilioplastikh?


9 . Ποιος είναι ο καλυτερος πλαστικος χειρουργος στην πλαστικη κοιλιας ( ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ );
Ο καλύτερος πλαστικός χειρουργός για να κάνει κάποιος ή κάποια κοιλιοπλαστική (πλαστική κοιλιάς) έχει κάποιες συγκεκριμένες ιδιότητες. Πρέπει να έχει εξειδικευμένη γνώση πάνω στο αντικείμενο. Συνήθως η πολυετής πείρα συμβάλλει σε αυτόν τον τομέα, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτή. Χρειάζεται και συνεχής ενημέρωση για τις σύγχρονες εξελίξεις στην πλαστική κοιλιάς. Πρέπει ταυτόχρονα να έχει ολοκληρωμένη γνώση στην πλαστική χειρουργική. Να είναι ικανός στο χειρισμό και επιδέξιος στην τεχνική της κοιλιοπλαστικής. Να δείχνει ενδιαφέρον και αγάπη γι’ αυτό που κάνει. Και στη σχέση του με τον ή την ασθενή του πρέπει να αφιερώνει χρόνο για σας, για την ενημέρωσή σας, για κάθε σας απορία.
Αλλά κυρίως, ο καλύτερος πλαστικός χειρουργός δεν είναι ένα μόνο συγκεκριμένο πρόσωπο. Γιατί για τον κάθε άνθρωπο υπάρχει ένας γιατρός που θα συνδεθεί μαζί του, θα του εμπνεύσει εμπιστοσύνη και θα προχωρήσουν μαζί στη δημιουργία ενός νέου καλύτερου σώματος ή προσώπου. Η σχέση του ατόμου με το ιατρό του είναι μοναδική και γι’ αυτό ο καθένας και η καθεμία πρέπει να βρει το δικό του «ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ».