μας ρωτησατε σας απαντησαμεΟ πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος απαντά στις  συχνότερες και στις σημαντικότερες απορίες που του στείλατε στο κοιλιοπλαστικη.gr σχετικά με τη κοιλιοπλαστικη.

Όλες οι ερωτήσεις έχουν απαντηθεί πρώτα προσωπικά κι έχουν επιλεγεί να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα γιατί αποτελούν τις πιο συχνές ή σημαντικές ερωτήσεις των επισκεπτών, τηρώντας πάντα την εχεμύθεια και το ιατρικό απόρρητο.

Σημ. Οι ερωτήσεις γράφονται έτσι όπως έχουν σταλεί από τους ερωτώμενους.

Συχνές ερωτήσεις

1 . Μπορεί να γίνει ταυτόχρονα κατά την ώρα του τοκετού πλαστική κοιλιάς ώστε να αποφευχθεί η χαλάρωση;

Η κοιλιοπλαστική δεν μπορεί να γίνει κατά την διάρκεια του τοκετού, αλλά θα πρέπει να μεσολαβήσει ένα χρονικό διάστημα οχτώ μηνών περίπου προκειμένου να επανέλθει σε καλή κατάσταση το κοιλιακό τοίχωμα. Εάν μάλιστα μία γυναίκα βρίσκεται σε φάση απώλειας κιλών και μετά το οχτάμηνο, καλό θα ήταν να περιμένει ώστε να ολοκληρωθεί αυτή η απώλεια.
2 . Η κοιλιοπλαστικη μπορει να γινει ταυτοχρονα με αλλες επεμβασεις στην περιοχη της κοιλιας;
3 . Βελτιωνονται η διορθωνονται οι ραβδωσεις (ραγαδες) με την κοιλιοπλαστικη;

4 . Μετα απο ποσο χρονο μετα την κοιλιοπλαστικη μπορω να γυμναστω;

5 . Εαν κανω γυμναστικη, κοιλιακους και αερομπικ μπορει να βελτιωθει η χαλαρωση που εχω και να αποφυγω την κοιλιοπλαστικη;


6 . Ποσο χρονο μετα απο εγκυμοσυνη μπορω να κανω κοιλιοπλαστικη;

7 . Ποια εποχη του χρονου (η ποιοι μηνες στο ετος) ειναι καταλληλη για την επεμβαση της πλαστικης κοιλιας;

8 . Nomizo oti exo anagki apo koilioplastiki. Zw sto exoteriko, alla endiaferomai na tin kano stin Ellada. An erthw gia diakopes, poses meres xreiazetai na meino, an kanw tin koilioplastikh?


9 . Ποιος είναι ο καλυτερος πλαστικος χειρουργος στην πλαστικη κοιλιας ( ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ );