• Κοιλιοπλαστική: Ο πλαστικός χειρουργός απαντά σε ό,τι θέλετε να μάθετε
  Η κοιλιοπλαστική αποτελεί μια επέμβαση της πλαστικής χειρουργικής που στοχεύει στην αποκατάσταση του μυικού τοιχώματος και του δέρματος στην περιοχή της κοιλιάς. Συχνά προβλήματα, που ζητούμε να διορθώσουμε με μια πλαστική κοιλιάς είναι η χαλαρότητα του δέρματος, η χαλαρότητα των μυικών κοιλιακών τοιχωμάτων, η συσσώρευση λίπους τοπικά στην κοιλιά. 
  01/08/2016 περισσότερα...
 • Πλαστική κοιλιάς μετά από εγκυμοσύνη

  Η πλαστική κοιλιάς (ή κοιλιοπλαστική) είναι μία πλαστική επέμβαση που απευθύνεται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες. Τα τελευταία χρόνια οι επεμβάσεις στην κοιλιά αυξάνονται καθώς με βάση την πολύ μεγάλη εξέλιξη των τεχνικών, όλο και περισσότεροι άνδρες και γυναίκες επιθυμούν μια επίπεδη κοιλιά χωρίς χαλάρωση που μπορεί να οφείλεται σε μεγάλη απώλεια βάρους ή εγκυμοσύνη.

  20/05/2016 περισσότερα...
 • ΝΕΟ ΤΟΠΙΚΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΕΞΑΛΕΙΦΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ
  Παρουσιάστηκε ένα νέο φάρμακο τοπικής αναισθησίας, το οποίο εξαλείφει το μετεγχειρητικό πόνο έως και 72 ώρες. Τα έως τώρα τοπικά αναισθητικά ρύθμιζαν τον πόνο έως και για 7 ώρες περίπου. Στις επεμβάσεις αισθητικής χειρουργικής, εάν υπάρχει πόνος, αυτός διαρκεί το πολύ 3 ημέρες. Το φάρμακο δοκιμάστηκε σε...
  24/10/2011 περισσότερα...
 • Έρευνα βρίσκει περισσότερους άντρες να έχουν κάνει Κοιλιοπλαστική

  Μια έρευνα που διεξήχθει στο The Harley Medical Group διαπίστωσε ότι ο ρυθμός αύξησης των ανδρών ηλικίας 35 ετών και άνω, οι οποίοι αποφάσισαν να διορθώσουν την ενοχλητική εμφάνιση της κοιλιάς τους με μια κοιλιοπλαστική, αυξήθηκε κατά τους δύο πρώτους μήνες του 2010, από 26% το προηγούμενο έτος, σε 40%.

  Πολλοί από τους άνδρες που υποβάλλονται σε πλαστική κοιλιάς είναι επιχειρηματίες.  Ο ανταγωνισμός στο χώρο εργασίας θέλει τους άντρες να συναγωνίζονται ακόμη και στην εμφάνιση. Κάποιες φορές όμως, η απώλεια βάρους γύρω από το στομάχι μπορεί να μην αρκεί, γιατί το μέγεθος του προβλήματος ήταν τέτοιο που μετά από την απώλεια του βάρους,  βρίσκονται με χαλαρό δέρμα στο στομάχι τους, που συνήθως κρέμεται.  Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι αναγκαία και η κοιλιοπλαστική για να απομακρύνει το χαλαρό, κρεμάμενο δέρμα. 

  Οι άνδρες αυτοί, μετά από την απώλεια του μεγάλου περιττού βάρους και πριν την πλαστική κοιλιάς, αισθάνονται μια ψυχική κατάπτωση, γιατί έχουν κάνει μια σημαντική προσπάθεια για να καταφέρουν την απώλεια αυτή και παρ’ όλ’ αυτά δεν έχουν αποκτήσει την ελκυστική εμφάνιση που προσδοκούσαν. Μετά την κοιλιοπλαστική, το συναίσθημα αλλάζει. Αποκτούν καλύτερη εμφάνιση, μεγαλύτερη κινητικότητα και καλύτερη ψυχική διάθεση για να διατηρήσουν το αδυνατισμένο σώμα τους σε αυτήν την καλή κατάσταση.  

  07/07/2010 περισσότερα...